Kortingscode otto

Ben je van plan om iets op Otto.nl te bestellen? Profiteer dan direct van deze kortingscode.


maandag 25 maart 2013

Over Otto

In 1949 is het allemaal begonnen, toen zette de man Werner Otto in Hamburg de eerste postorderwinkel op. Waar hij begonnen is met een catalogus van 14 pagina's waarop 28 paar schoenen stonden. Maar het blijkt een erg succes te zijn, er was een grote behoefte naar. De komende jaren groeide het assortiment erg uit en werd het merk ''Otto'' een stuk bekender. Waar het begon in Duitsland, werd in de jaren '70 Duitsland al te klein als afzetmarkt. Door verschillende overnames groeide Otto de jaren daarop erg uit, voornamelijk naar het buitenland. Zo werden ze ook marktleider in Europa! En in 1979 kwam er eindelijk een Nederlandse Otto in Tilburg. Uiteindelijk na Nederland volgde Amerika en Japan en vela andere Aziatische landen. Hier wat leuke feiten over Otto; - Totaal aan werknemers wereldwijd is meer dan 50.000 - 2/3 van de medewerkers is een vrouw - Otto ging in 1995 online, als één van de eerste - In 2010 is Otto officieël gestopt met de catalogus uitgave

Korting Otto

Leuk is dat je bij Otto altijd kunt profiteren van korting. Zo nu ook met een Otto kortingscode 2013, waar je toch een leuk zakcentje mee kunt besparen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Otto kortingscode 2013

Deze blog probeert jou altijd de laatste actuele aanbieder van de Otto kortingscode weer te geven zodat je ook kunt profiteren van korting bij de webshop van Otto in Nederland. Met de kortingscode Otto kun je namelijk veel voordeel behalen en zo geld besparen.